"Metafora Van" - prevoz robe i selidbe

Kombi prevoz razne robe i selidbe na teritoriji Novog Sada i cele Srbije,po potrebi angažujemo i našu radnu snagu.Povoljne cene transporta uz dogovor i u zavisnosti od Vaših potreba!

Otvorena vrata natovarenog kombi vozila

Tehničke karakteristike vozila

Kombi vozilo Fiat Ducato Maxi poseduje tovarni prostor maksimalne nosivosti do 1400 kg.Dimenzije tovarnog dela su - dužina 4 m,širina 1.9 m a visina 2.2 m.U tovarni prostor može da stane 5 euro paleta.Vozilo je prilagođeno transportu kako habaste tako i osetljive robe koja zahteva poseban način prevoza.Osim što radimo selidbe prevozimo i raznu drugu robu - paletiranu ambalažu,belu tehniku,nameštaj,gajbe sa voćem i povrćem,motore i skutere...

Tovarni deo u kombiju za selidbe

Fiat Ducato Maxi

Natovaren kombi za selidbe Novi Sad

Kombi selidbe

Radimo kombi selidbe Vašeg stana,vikendice ili poslovnog prostora na teritoriji Novog Sada i cele Srbije.Naše vozilo je prilagođeno svim Vašim zahtevima i potrebama,sva osetljiva i lomljiva roba se fiksira na poseban način.Uz dogovor sa Vama možemo angažovati i naše radnike koji poseduju višegodišnje iskustvo na ovakvim poslovima,prema Vašoj imovini se ponašaju pažljivo i odgovorno.

Dva radnika utovaruju frižider u kombi vozilo

Angažovanje radnika

Viljuškar sa paletom iza kombija u Novom Sadu

Povoljne cene

Cene formiramo u dogovoru sa klijentima uzimajući u obzir naše troškove ali i vodeći računa o Vašem budžetu,zato možemo naglasiti da imamo veoma povoljne cene! Zbog specifičnosti posla cene se određuju na osnovu informacija koje nam naglasite (angažovanje radnika,vreme zadržavanja,količina stvari za selidbu,spratnost objekta,udaljenost od tacke A do tacke B i slično...).

Gajbe sa višnjama u kombiju za prevoz robe

Transport svih vrsta robe